Du visar för närvarande Elin Sjögedahl

Elin Sjögedahl

Njutning, energi, skratt, glädje, smärta, tårar och allt däremellan! När vi tillåter oss själva att “känna mer” öppnar vi upp för läkning och expansion och desto mer levande kommer vi att känna oss.

Elin är en passionerad tantrisk utforskare samt yogalärare och har nyligen gått Lin Holmqvists Tantraterapiutbildning. Förutom yogapass håller hon även tantriska retreats, workshops och festivaler i sitt hem i skogen i Mellansverige. Elin driver ANDAS – yoga för alla som erbjuder yoga för företag, privata yogapass och tantraterapi (från våren 2024).

Workshops:

Yoga

Elin vill dela med sig av vad ett tantriskt yogapass kan göra med hjärta, kropp och själ när vi låter oss vara fullt närvarande i kroppen, släpper mindfucks, öppnar upp helhjärtat för njutning och låter livsenergin flöda fritt.

Beröringens magi!

Utforska de många sätten att beröra och bli berörd. När vi lägger till närvaro, medvetenhet och kärlek kan beröring vara djupgående och läkande. Att låta allt som kommer upp inombords tillåtas, välkomnas, accepteras och älskas utan att döma- hur fult, smärtsamt, vackert eller njutbart det än är. Detta är en workshop som ska upplevas med en partner, ett öppet sinne och hjärta.

Kontakt: andas.me https://www.facebook.com/profile.php?id=100093136098305