Du visar för närvarande Presentation av Härvaro

Presentation av Härvaro

En favorit i repris 💛

-✽- HÄRVARO på TANTRAFESTIVALEN -✽-

Med harmoniska melodier från magiska instrument som Ngoni, Calebasse, sydamerikansk flöjt, guitar, percussion och röst tolkar Härvaro ögonblickets magi och återger det i musik och sång. Liksom varje ögonblick är unikt, tar varje musikalisk resa sin helt egna form.

Härvaro började som en meditation i vardagsrummet. Någon gång då och då tar de med sig meditationen ut och delar med andra 🦋

Musiker på scen

Rico, Johan & Sereno

Om Rico

Rico är en känslosam och närvarande musiker.

Han vill bidra med ett firande av livet genom musik och närvaro.

Hans sätt att möta musiken kännetecknas som en improviserad resa där vad som helst kan få uttryck. Liksom alla ögonblick är olika, är också den musikaliska resan ny för stunden.

Rico besöker oss med intentionen om att vara en del av deltagarnas gemensamma resa och att tolka nuets magi och återge det i musik.

Med sig har han spännande instrument med sig som ngoni, sydamerikansk flöjt, cello, munspel och diverse percussion.

Om Johan

Ända sedan jag kunde gå, älskade jag att dansa. Rörelsen ledde mig till rytmen, och sedan dess är rytmen en viktig del av mitt liv. Jag har bott i Västafrika under perioder i mitt liv där jag har fördjupat min kunskap i traditionella slagverk och stränginstrument. Med den varma röda sanden under mina fötter insåg jag att musik och dans är två grenar av samma oändliga källa som främjar ren närvaro. Denna kraft har räddat mig från smärta, stress och bringat ljus till mitt liv.

Musiken är det mest meditativa tillstånd jag befinner mig i, och därför är jag djupt tacksam för att vara en del av ”Barfota Gathering”

Om Sereno

For more than 20 years, Sereno Cantaro has devotedly learned the language of music through intuition and nature.

Originally from the Chile, he is now a citizen of the world after traveling for decades, playing as band leader or solo artist across Europe and Latin America. On his quest he found that music allows us to move beyond the percieved separation and enter into a divine experience of being one with everything.

Detta kommer bli fantastiskt 💛🎉