Du visar för närvarande Presentation av Kerstin Ekström
Kerstin Ekström

Presentation av Kerstin Ekström

Ja!! 🎉 Välkommen Kerstin Ekström👈🏼

✨ SMÄLTER IN I POTENTIAL ✨

Denna workshop kommer att vara ett utforskande hur vi kan använda kommunikation genom beröring och våra kropps visdom för att skapa mer trygghet, avslappning, uppkoppling och läkning. Vi vill mer än bara överleva fysiskt och materiellt, eller hur? Så hur skapar vi utrymme för emotionell och fysisk expansion, kreativitet, lekfullhet, lust och njutning?

Autentisk, säker kommunikation och intima kontakter verkar spela en stor roll för vårt mentala och fysiska välmående, och hur vi ser på oss själva och världen. I denna workshop guidar hon dig in i din unika kropps vackra värld och intelligens. Hon vill dela med sig av olika verktyg för kommunikation grundlig beröring, djuplyssnande, närvaro, djurrörelse, och spegling av varandra.

Vi vill bli mjuka och röra på kroppens vätskor, använda rörelsekraften, andetaget, ljud och beröring för att reglera våra nervsystem tillsammans. Beröringen och interaktionen under workshopen kommer att vara icke-sexuell. Energier kanske flyttas, även sexuellt, men detta kommer inte att vara huvudmålet. Du kommer som din egen själ i din unika mänskliga kroppsliga upplevelse. Vi kommer som bröder och systrar för att hjälpa varandra i detta utforskande. Övningarna kommer förhoppningsvis hjälpa dig att känna en djupare känsla av koherens, och kontakt med dig själv, dina behov och med andra. Det kanske ger dig en tydligare tillgång till ditt hjärterum och till förmågan att agera utifrån magin i det nuvarande ögonblicket.

About Kerstin Ekström 💛

Jag har hittat egna verktyg för att navigera livet genom min kropp och mina sinnen i olika praktiker som konst, naturförbindelse, kontaktimprovisation, massage (och olika former av kroppsarbete), Feldenkrais, body-mind-centrering, traumasläppning (somati c erfarenhet), tantra, meditation och att vara förälder och läkare. Jag håller regelbundet space och lär ut kontaktimprovisation där jag bor. I workshopen kommer jag använda en mix av dessa verktyg och vår gruppenergi för att guida dig in i det kraftfulla utrymmet av mänsklig potential.