You are currently viewing Presentation av Pär Säthil

Presentation av Pär Säthil

Låt oss leka på Divine Play!

Detta kommer bli kul! 😅

Välkommen Pär Säthil, som kommer hålla i ✨ STAGE MEDITATION ✨

Hans ord:

Trött på att sitta i lotusställning, låta tankarna flyta förbi som moln och låtsas att du är lugn? Då har vi goda nyheter: det finns nya sätt att hitta närvaro som är både snabbare, roligare och mer djupgående!

För att öppna för sann trygghet är det oftast mer effektivt att utforska och lära känna oss själva i situationer där vi upplever att något faktiskt STÅR PÅ SPEL. När vi blir verkligt synliga för andra triggas ofta copingstrategier, rädslor, skam, egotrippar eller försvar. Istället för att undvika våra triggers kan vi snabbare nå närvaro om vi tar meditationen till en av de situationer där vi är som mest sårbara: när vi står på scen!

På Stage Meditation får vi möta, tillåta, dela och hela allt det som blir levande i oss när vi står på scen och blir fullt ut synliga för andra. Tillsammans skapar vi som deltar en plats där alla delar av oss får bli mötta, hörda och integrerade – vår sårbarhet, osäkerhet och rädsla, men också vår inre rockstjärna och vårt stora, förvirrade ego ❤

WORKSHOPEN ÄR ÖPPEN FÖR ALLA, OAVSETT OM DU STÅR PÅ SCEN I DITT JOBB ELLER BARA ÄR NYFIKEN PÅ ATT UTFORSKA DIG SJÄLV 🙂

Vi använder tekniker från circling, meditation, The Work och kroppsbaserad terapi för att öva på att äntligen landa i ett sant möte. Både med oss själv och de andra deltagarna.

Tillsammans utforskar vi att våga både misslyckas totalt och göra succé. När vi lär oss tillåta alla våra uttryck i grupp finns det inget som sedan hindrar oss att leva och skapa fullt ut.

Välkommen på en workshop där kraft och sårbarhet äntligen får bli bästa vänner!

Pär Säthil är f.d. musiker, psykolog, författare och meditationslärare. Han har själv gått från svår scenskräck till trygghet på scen med hjälp av meditation och modern psykologi. Nu jobbar han som performance coach åt musiker, konstnärer och skådespelare.

Lär mer om Pär på www.bravecreativecourse.com.

>>> Workshopen passar mindre bra för dig som har obehandlad PTSD eller svår ångest/depression. Workshopen förutsätter att du tillsammans med gruppen har resurser att ta hand om utmanande erfarenheter som kan komma upp. ❤❤❤