Du visar för närvarande Carl Johan Rehbinder

Carl Johan Rehbinder

TANTRALILA – Lekfull Tantra, Kundalini spanking

Calle Rehbinder är en internationell kursledare, som sedan 2003 har hållit 400 workshops & kurser inom ämnen som kärlek, sex, tantra, intimitet, kommunikation och personlig utveckling – i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike och Brasilien, från stora festivaler till små intima kurser, samt lyxiga tantrakurser i paradisiska miljöer, främst i södra Frankrike.

Calle har lång erfarenhet av att inspirera människor till mer kärlek och bättre relationer, och hans specialitet är att skapa magiska rum där deltagarna kan känna sig trygga att utforska sig själva och andra – alltid inom egna gränser och initiativ. Lekfullhet är en grundläggande princip. Många tidigare deltagare kan intyga om hur kul de har haft – samtidigt som de har fått nya insikter och kunskaper.

Calle driver sedan 24 år Cirkus Eros – en erotisk hemsida med artiklar, noveller, bildgallerier med konst och foto, recensioner, info om kurser – och mer därtill.

“Lek – den effektivaste vägen till det djupaste allvaret.”

Workshops:

Konsten att säga NEJ!
Olika sätt att etablera och kommunicera gränser

Stop sign

Det kan vara väldigt svårt att sätta gränser, om du inte är säker på var du har dem. Med hjälp av olika sätt att kommunicera – ord, ljud, defensiva fysiska handlingar, aktivt offensiva fysiska handlingar, samt genom att känna ett Nej samt ett Ja i kroppen, utforskar vi hur vi kan bli mer klara över både hur vi känner och etablerar våra egna gränser – och även andras gränser – samt att helt enkelt bli mer inkännande och tydlig gällande både dina egna och andras gränser. Det handlar förstås också om samtycke.

TANTRALILA – Lekfull Tantra
Lek – den effektivaste vägen till det djupaste allvaret.Tantralek

Lek är inte motsats till allvar. Vi menar att det är tvärtom. Leken kan vara den effektivaste vägen till det allra djupaste allvaret, de viktigaste delarna av livet. Lek och skratt löser upp känslomässig anspänning, gör att du kan sluta att tävla, sluta vara pretentiös, och öppnar upp dig för mer nyfikenhet, nya insikter, nya intryck. På denna kortkurs får du ett lättsamt och lekfullt, men ändå djupgående och intensivt smakprov på vår version av tantra, för personlig utveckling och växande, på alla nivåer.

Tantra-lila är sanskrit, och betyder ordagrant Lekfull Tantra – ett begrepp vi själva har hittat på för ett antal år sedan (ja, vi har googlat…). Du får pröva ett antal olika övningar och lekar, som alla är bra verktyg för såväl bättre självkännedom som för att kunna uppleva starkare möten med andra. Vi leker med andning, beröring, energiströmmar i kroppen, visualisering, skärpande av dina sinnen, samt medveten närvaro.

Detta är en lekfull och dynamisk introduktion till vår version av tantra – det vi också kallar TantraLila – för såväl enskilda som par. Kanske för dig som är nyfiken på helgkursen TANTRALILA, men som tycker att det verkar lite läskigt att börja med en hel helgkurs direkt.

Alla som har intresse och nyfikenhet på tantra är välkomna – såväl enskilda som par. Eller egentligen, alla som vill ha mer närvaro och intensitet i sina liv. Vi varvar teori med praktik – du får pröva ett antal lekfulla övningar, verktyg för djupare självkännedom och innerligare möten. Ha gärna mjuka, bekväma och oömma kläder som du lätt kan röra dig i.

Mail: calle@cirkuseros.nu

Instagram: instagram.com/cirkus_eros

Website: www.cirkuseros.nu

Facebook: facebook.com/cirkuseros

Twitter: twitter.com/CirkusEros