Du visar för närvarande Presentation av Gunilla Janmark

Presentation av Gunilla Janmark

We are happy to introduce Gunilla Janmark as a workshop leader 🎉

Väck glädjen, upplev gemenskap och uttryck dig tillsammans med andra – sätt livet i centrum!

Kom och upplev Biodanza – Livets dans, skapat av Rolando Toro på 60-talet i Chile. Med hjälp av musik, våra rörelser och i interaktion med dig själv och gruppen kommer din glädje att väckas och gemenskap och tillhörighet upplevas.

Rolando Toro ville att människor skulle se varandra och att livet skulle sättas i centrum. Han skapade en rörelse som idag, 100 år efter hans födelse, sprids över hela världen och människor kommer samman i möten genom musik och rörelse. Gunilla är Sveriges första svenska Biodanzafaciliterare. Hon har spridit Biodanza i drygt 10 år.

Gunilla är också utbildad i MER, Myofacial Energetic Release där man bearbetar fascian (bindväven) på ett djupt plan. Behandlingen löser upp spänningar och skapar cirkulation så att smärta kan ge med sig. Låt kroppen hitta tillbaka till ett naturligt tillstånd, ta möjligheten och boka en kroppsbehandling av Gunilla.

Gunillas drivs av att frigöra vår livskraft. Coachning, kommunikation (Nonviolent communication), Biodanza och MER är hennes primära verktyg. Du kan läsa mer på hennes hemsida: www.frigörlivskraften.nu