Du visar för närvarande Presentation av Jeanina Dhara Milehag

Presentation av Jeanina Dhara Milehag

Vi är glada att kunna meddela, Jeanina Dhara Milehag kommer att ge två workshops på festivalen – Ett större event med ett Tantriskt Mingel för oss att lära känna varandra, och ett för en mindre grupp för par där vi bygger kärlek och intimitet i ett säkert utrymme.

MELTING HEART MINGLE – En dejtingplayshop för att knyta kontakt, utforska och smälta i närvaro och samvaro.I ett varmt och välkomnande utrymme guidas du in i en våg av landning inom dig, lite breathwork och sedan få kontakt med varandra med rörelse, och intimitetsutövningar. Det kommer att finnas en lekfull möjlighet för dig att nå ut till dem du vill lära känna mer i slutändan. ❤❤

TANTRIC BREATH IN PARS – En vacker möjlighet att komma närmare och dyka in i andningens intimitet tillsammans.Breathwork hjälper oss att lokalisera och steg för steg lösa upp andningsblockeringar, kroniska spänningar och hämningar av autentiskt självuttryck. Det är här som andedräktsarbete kan vara så nyckeln i erotiska och intima möten, förmågan att etablera och upprätthålla energin av njutning i kroppen genom vårt eget andetag. Breathwork stödjer oss att bli mer närvarande i mötet, att vara mer tillgängliga för oss själva och varandra.Tantrisk andning kan specifikt vara en potent portal till parens styrka genom sårbarhet och autenticitet.

Jeanina Dhara Milehag har passionerat arbetat som kroppspsykoterapeut och coach med bioenergetik, tantra och inre barnarbete med par, grupper och individer runt om i världen i över 15 år.

Att komma in i världen av tantra och andlighet var en total livsförändrare för henne och hon har sedan dess varit hängiven att leva ett hjärtcentrerat, närvarande liv. Hon älskar att bidra till andra som vill göra detsamma och har även utbildat hundratals personer och företag i coaching och Nonviolent Communication, en metod som har förvandlat hennes egna relationer och sätt att relatera djupt.

Workshopen kommer hållas på engelska om det behövs, annars på svenska 💗

www.jeaninadhara.com

www.bioenergetics.se

Jeanina Dhara