Du visar för närvarande Presentation av Anjali Kaufmann & Janu Starke

Presentation av Anjali Kaufmann & Janu Starke

Hjälp mig att välkomna Marie Kaufmann & Janu Starke från Humaniversity Sweden som kommer skapa ett magiskt utrymme för oss under en AUM MEDITATION ✨

I AUM blir du tryggt guidad genom 14 aspekter av den mänskliga upplevelsen som ilska, förlåtelse, kärlek, kaos, sorg, skratt, sensualitet och mer. Hellre än att berätta för dig med ord hur du ska hantera dina känslor, kommer du uppleva dina känslor på ett säkert sätt med stöd av andra. Dina med-meditatorer kommer att stötta dig och agera som speglar där du kommer att kunna se dig själv tydligare. Genom att delta i AUM kan du uppleva en djup känsla av alivenitet, värme, avslappning och få smak för livet igen.

Humaniversity-teamet är ett lag med fina vänner från Sverige. De har tränat på Humaniversity för att arbeta med människor för en bättre värld, genom att lita på deras hjärtan och vara autentiska, alltid villiga att skapa kärleksfulla kontakter med någon. De kommer professionellt och kärleksfullt att guida dig på en resa av medvetenhet och självmaster. Betoningen ligger på respekt för varje individ, medvetenhet om dina behov och att hjälpa dig att gå mot förändring. De ger en trygg miljö där du kan öppna ditt hjärta och öva på att skapa hälsosamma relationer.

Hoppas vi ses. Du kommer att ha jättekul!