Du visar för närvarande Presentation av Nathalie Runeberg

Presentation av Nathalie Runeberg

Spänn fast er mina älskade vänner, jag bjuder in er alla till en workshop med ögonbindel, underlättat av mig 💛

✨ EN SENSUELL RESA AV ESSENS ✨

Låt oss gå till djupet av oss själva, för att möta vår sanna essens, där vår inre vägledning tar oss på en resa till våra sinnen. Med ögonbindel vänder vi blicken inåt, vi gör oss mottagliga för information som vi kanske inte normalt upplever. Medan vi leker med energier, expanderar sinnen, ökar vår medvetenhet, vår närvaro fördjupas, det ger oss större inre njutning, sensationer och vi känner oss mer levande – inom oss själva, med varandra, till liv. Så ja, låt oss leka 💛

Om mig:

2006 hittade jag tantra och sedan dess har det varit en stor del av min vardag. Jag har gjort många resor genom mitt mörker, levt i ljuset och utforskat gråzoner. Jag är en skuggsökare, vilket för mig betyder att jag ofta, och villigt omfamnar utmaningar och bryter mönster som inte längre tjänar mig. Detta för att bli mer levande som människa, eliminera skam & skuld och få tillgång till ännu mer kärlek inom mig. Samtidigt som jag utmanar mig själv att expandera in i ljuset, leva efter mina insikter, inspirerar jag andra att skapa ett mer autentiskt liv med självkärlek och höja frekvensen på denna visdom Jag är också certifierad relationscoach, värd retreats, workshops, individ- och par sessioner inom både tantra och själsvård.

Blogg => #SamsaraEvolution

Kramar,

Nathalie Runeborg