Du visar för närvarande Presentation av Olof Jilken

Presentation av Olof Jilken

Låt oss få presentera Olof Jilken New som kommer leda en mindre grupp på 20 personer in i en inkännande Dearmoring med Tantrisk touch – En uppskattad och förlösande workshop på minst 2h.

Vi lämnar över ordet:”Med denna workshop vill jag att ni i ett trygg rum ska få möjlighet att smaka på möjligheterna med dearmouring och den läkning det kan ge. Det är viktigt för mig att vi landar djupt i oss själva först i djup inre närvaro och kontakt. Utifrån den medvetenheten om vad som pågår energetiskt i oss själva kan vi känna av vad som händer i den andra och stödja den i sin process. Utifrån den platsen testar vi på varandra och ser vad våra kroppar behöver uttrycka, oavsett om det är njutning, glädje, ilska eller sorg.

Efter att ha brutit ryggen i en klätterolycka & sedermera separerat från sambo så försvann alla mina koncept om vad livet skulle innebära och min läkningsresa kunde ta sin början. Med en fantastisk synkronicitet kom jag i kontakt med dearmouring som hjälper oss att frigöra energimässiga hållningar på enormt djupa plan. Först utbildade jag mig inom dearmouring hos Dean Matuka & Sanna Sanita och sedan assisterade jag på deras utbildningar. Idag håller jag egna kurser i dearmouring och ger en-till-en sessioner från mitt hem. Jag vill kunna bidra till den läkning jag själv upplevde att jag fick genom att hålla space för allt som behöver få ett uttryck genom kroppen. Läs mer på: www.olofjilken.seDet är först när vi vågar vara med saker i djupet som de har en möjlighet att läka och vad gör vi här om inte för att läka och känna oss levande?!”