Du visar för närvarande Presentation av Sofie Cerne

Presentation av Sofie Cerne

På festivalen kommer bland annat Sofia Cerne bjuda in till en introduktion till Tantrickink – tantrisk BDSM. Det kommer bli en upplevelsebaserad workshop där vi, samtidigt som vi andas, utforskar både smärta och njutning på ett lekfullt sätt. Också med en enormt närvaro, och om du så vill, även sensuellt, erotiskt och väldigt tantriskt. Har du inte njutit av smärta tidigare, kan detta vara din chans. Självklart gör vi allt enligt Säkert, Sunt och Överenskommet-reglerna.

Sofia är Tantrisk bodyworker på Sofias Xtas. Uppskattad utbildare och inspiratör inom Tantrickink, grundare och utbildare på tantramassageträningen Body Mind & Soul. Författare och förläggare på det egna förlaget där hon gett ut flera böcker. Hon har nyligen publicerat ”Tantrickink – kittla din fantasi med lekfulla möten” en ”Do it yourself bok” som finns i alla format. Många anser att hon är fantastisk på att hålla space och att leda grupper samt uppskattar hennes raka sätt att förklara på.

Visionen är att Tantra för helande ska vara fritt från skam och tabun i framtiden – sin version av tantra har hon praktiserat sedan 2008.