Du visar för närvarande Presentation av Ylva Lavanya

Presentation av Ylva Lavanya

Låt oss presentera Ylva Lavanya som är en av musikerna på denna festival. Hon bjuder oss på KIRTAN & HJÄRTLÅTAR ✨💛

Hennes ord:

Kirtan & hjärtsånger kan sjungas av alla och är en form av tillbedjan där vi sjunger tillsammans för att nå högre nivåer av medvetande, för att ansluta till vår inre källa och våra hjärtan. Det är en perfekt plats att smälta ihop med varandra i musik och vibration, för att verkligen komma samman i enhet 🌱

Musik är mitt verktyg för att uttrycka allt jag är och har varit min passion sedan jag var barn. Jag har sjungit sedan jag kunde prata och skriva sedan jag lärde mig skriva. De senaste åren gick min passion för musik samman med min passion för sanning, healing och gemenskap som florerat till inbjudningar till Kirtan, sångcirklar och olika ceremonier.

Dessa olika utrymmen, som Kirtan, det är utrymmen för människor att mötas, läka och samlas i glädje och kärlek. Det är en plats för oss att vara oss själva, tillsammans, för att påbörja en resa mot sanningen… 🌿

Varmt välkomna er alla att följa med mig på en resa av röster och ljud där vi alla smälter samman i det gudomliga famn… 💚

Längtar efter att träffa er alla där!

✨
🙏🏼
✨