Du visar för närvarande Presentation av Charlotte Cronquist

Presentation av Charlotte Cronquist

Låt oss få presentera Charlotte Cronquist som kommer bjuda in oss till en Elementmassage – en workshop för dig som vill komma i kontakt med de tantriska elementen 🌍🌊🔥💨⚡️

I tantra talar man om de fem elementen som omger oss. Jord, vatten, eld, luft och eter. Det är dem vi kommer att leka med under workshoppen.Tänk dig att du för en stund är jord, när du ska beröra någon annan. Då blir din beröring lugn, trygg och fast. Du som tar emot den kan känna dig mer i kontakt med jorden, mer grundad i din kropp.

När du för en stund är vatten, kan du föreställa dig att dina händer är en våg som rör sig över någon annans kropp, eller ett vattenfall, eller en stilla bäck. Rörelserna blir långa, svepande och mjuka. Denna del av massagen är det som mest liknar vanlig massage som ges för njutning eller avslappning.

När du för en stund ska representera elden, ger du beröring som gör att kroppen spritter, som skapar en känsla av intensitet. Lite beroende på önskningar från den som tar emot kan eldmassage innehålla kittling, små nyp, nafsanden eller till exempel smiskningar.

När du ska ge luftmassage rör du superlätt vid den du masserar. Du kan blåsa, använda fjädrar eller röra kroppen med lätta tyger.

Och när det är dags för eter så ger du massage utan att röra kroppen. Du håller händerna strax ovanför den och smeker den med din energi.

Under vattenmassagen finns möjlighet att använda kokosolja. Det innebär att nakenhet kan förekomma i den här workshoppen. För mer info om just denna massage, se video: https://youtu.be/lRSCUVDWlY8

Charlotte Cronquistjournalist, författare, coach

www.charlottecronquist.org

www.lustochliv.blogspot.se

www.encourager.se

💜